Oksehjerter 700-800 gr.

Fra danske limousinekvæg

Køb oksehjerte fra danske limousinekvæg. Vores limousinekvæg er opdrættet under de helt rigtige betingelser for at give dig den bedste smagsoplevelse. Dansk ret når det er bedst – oksehjerter i flødesovs – en rigtig simremad ting som smag virkeligt dejligt.

Limousine hjerte er magert kød og en god kilde til B-vitaminerne i sær B-12

Vi tror på, at godt og smagfuldt kød kommer fra dyr, der har haft det godt hele livet. Der er fokus på dyrevelfærd hele vejen fra jord til bord.

Kødet er meget fint, magert og bliver rigtig mørt, en god steg til rosa kød og med en størrelse, så man kan invitere gæster på Limousine kød.

Kun

60,00 DKK Kr.

DANSK KVALITETSKØD
- fra limousine kvæg
GRATIS LEVERING LIGE TIL DØREN
- ved bestillinger over 800,-
FRA JORD TIL BORD
- Avlernes egen butik

Oksehjerte fra limousinekvæg

Oksehjerte er ikke hverdagsspise for mange af os. Alligevel kan et måltid med oksehaler være et rigtig lækkert måltid. Efter tilberedning bliver halerne utrolig møre, og du vil opleve en intens smag af lækker oksekød.

Tilberedning

Du kan brune margarine en stor gryde. Herefter anbefaler vi at du tilføjer bacon og løg. Tilføj herefter kødstykkerne og brun dem sammen med indholdet i gryden. Du kan tilsætte krydderier f.eks. paprika – og du kan vælge at tilføre champignon i store stykker. Lad hele sammensætningen koge i cirka 3 timer.

Hvorfor vælge Danske Bøffer?

Du skal købe kød fra Danske Bøffer, hvis du prioritere kød af høj kvalitet. Kød fra Danske Bøffer koster ikke mere end traditionelt kød fra danske supermarkedskæder, men hos Danske Bøffer får du kød fra limousinekvæg opdrættet af danske avlere. Limousinekød er kendt for kvalitet og hos Danske Bøffer kan du springe det fordyrende mellemled over og købe direkte af danske limousineavlere.

Danske Bøffer anbefaler

Limousinekød er kendt for sin høje kvalitet og standard. Hos Danske Bøffer får du dansk kød i meget høj kvalitet.

Vidste du at:

Har du set vores

Andre smagfulde kødpakker

Kan købes både enkeltvis og som abonnement