Udskæringer

Herunder kan du se hvilke stykker du får med i din kasse.

Krogmodnet i 3-4 uger

- det er bare mørt.

Mørbradbøffer

Mørbraden er det mest eksklusive stykke kød – det er magert, mørt som smør og yderst delikat. Da kødet er yderst fedtfattigt, anbefales det at stegetiden er minimal ved høj varme – og gerne på grill.

Ribeye

Et helt fænomenalt stykke fedtmarmoreret oksekød. Bøffen er skåret af oksefileten. Den er mør og har en lækker intens oksesmag.
Ribeye er perfekt til grillen og kan med fordel serveres sliced, da bøffen kan være stor.

Entrecóte

Entrecoten er en super lækker mør bøf, skåret af fileten. Den er mager og fast, med den karakteristiske fedtkant, som gør den yderst smagfuld.
Bøffen kan sagtens deles og serveres sliced efter den korte tilberedning.

Engelsk bøf

Også benævnt som Tykstegsbøf og skåret af tykstegen.
Et mørt smagfuldt stykke oksekød og uden fedtkant – en rigtig steak.

Steak af inderlår

Et yderst magert stykke kød, uden fedtkant. Udskæringen indeholder en lille mængde bindevæv, og er derfor velegnet til tynde lækre steaks.

Flanke a like

Flanke a like er skåret af det bedste fra inderlåret og er kendetegnet ved sin mørhed. Det er et mørt stykke kød, der kan tilberedes ligesom flanke steak.
Interval stegning er, som på de fleste andre okseudskæringer, yderst velegnet.

Roastbeef

Roastbeef er en fedtfattig oksesteg, skåret bl.a. fra inderlåret – en del af dyret som har en særdeles god mørhed og smag. Roastbeefen genkendes på den flotte rosa farve efter tilberedning. Roastbeef er bare lækkert med mange anvendelsesmuligheder.

Slipset

Slipset er et yderst mørt og magert stykke kød, placeret ved Ribeyen.
Et smagfuldt spændende stykke kød, som skal trimmes før tilberedning, hvorefter en lækker smagsoplevelse kan nydes.

Cuvette

Cuvetten er et stykke mørt kød, en smagfuld lækker steg.
Der er stor lighed med Culotten, således er tilberedningen også stort set den samme.

Culotte

Culotten er en mør og smagfuld steg med en anelse mere mørhed end Cuvetten. Det skyldes, at Culotten har lidt mindre bindevæg end Cuvetten. Ofte forbindes culottesteg med det lækre krølfedt på toppen af stegen.

Stroganoff

Lækre oksekødsstrimler, hvor kun fantasien sætter grænser for retten.
Det er skåret af mørt lækkert oksekød.

Osso Buco

Osso Buco kommer fra den øverste del af forbenet. Osso Buco indeholder en del bindevæv og er derfor mindre mørt end andre stykker kød. Kødstykket er derfor velegnet til langtidstilberedning, hvor dets kraft og smagfuldhed kommer frem.

Flat iron / Teres major

Det kommer fra dyrets skulder. Stykket har en fantastisk god smag, en fin fedtmarmorering og er meget mørt. Det er godt til intervalstegning.
Et spændende stykke kød, med mange muligheder.

Flankesteak

Flankesteak kommer fra den bagerste del af brystet, som kaldes slaget. Det er et fladt lækkert stykke kød, som er godt til intervalstegning. Intervalstegningen giver en flot rosa farve igennem hele kødet. Flankesteak er perfekt til tilberedning på grillen.

Pulled beef

Pulled beef er kendetegnet ved sin ekstraordinære mørhed, som kommer frem ved en lang stegetid. Det er et sikkert hit til grillen og børnetallerkenen.

Spidsbryst

Det er en stor flad udskæring fra dyrets bryst. Spidsbrystet indeholder lidt fedt og en del bindevæv. Derfor er det en god idé at langtidstilberede spidsbrystet ved lav temperatur, så du får et mørt resultat. Oksespidsbrystet er bare et stykke lækkert kød med en fantastisk god smag.

Hakket luksus Limousinekød

Det hakkede Limousinekød er bare lækkert. Det har lavt fedtindhold, fine kødfibre og masser af smag. Det er vigtigt at være opmærksom på kødets tilberedning, da denne fine oksefars ikke kræver lang stegetid.

Short ribs

Short ribs er det bedste fra ribbenet, masser af kød og noget fedt marmorering,  som giver en udsøgt smag. Short ribs bliver en stor succes ved langtidstilberedning og/eller på grill. Stykkerne er forkogt og marineret.

Glade og sunde Limousiner

- giver smagfuldt oksekød