Saftig steak med sommersalat

Steak af klump

45 min

ca.532cal
Protein 52,6g
kulhydrat 28,5g
Fedt 22,7g

Ingredienser:

KØD
• 2stk (300-330g) limousine steak klump*
• 1fed hvidløg
• Salt
• 1spsk olivenolie
• 1tsk smør
• Sort peber, friskkværnet

SALAT
• 130g spidskål
• 100g blandede salatblade
• 1 lime (saften)
• Saltflager – Sort peber, friskkværnet
• 130g edamame bønner
• 200g jordbær
• 2stk forårsløg
• 10-16stk grønne asparges
• 70g Radiser
• 150g feta

Sådan gør du:

SALAT
Snit spidskålen i meget tynde strimler, bland det sammen med mixet salatblade, saften fra en lime, saltflager og friskkværnet peber.
Kom edamame bønnerne i en si og hæld kogende vand over dem. Kom dem i salaten.
Halvere jordbærerne. Skær forårsløg, grønne asparges og radiser i mindre stykker. Skær feta i tern. Fordel de grønne elementer og feta på toppen af salaten.

KØD
Tænd max op for en pande med olie (brug gerne en pande med en tyk bund). Når panden er helt varm, giver du steakene 1min på den ene side, når du vender kødet og givet dem det sidste minut på den anden side, tilføjer du 1tsk smør. Hæld gerne smørret over kødet når det er blevet gylden brun. Tag straks bøfferne af panden når de har fået 1min på hver side. Placere dem på en tallerken, giv dem friskkværnet peber og lad dem hvile utildækket i 10min.

Danske bøffers mere end 200 andelshavende landmænd

Gør sig hver dag umage så du kan få det bedste kød