Pulled Beef alá Limousine

Pulled Beef (Langtidsstegning)

8-10 Timer

Ingredienser:

Pr. kg. limousinekød – pga. den lange stegetid, kan alle typer kødstykker bruges.

Hjemmelavet coleslaw
1/4 hvidkålshoved
2-3 gulerødder
75 g mayonnaise
125 g creme fraiche naturel
Smag til med salt, peber, citron og sukker

Barbecuesauce:
1 dl Beauvais ketchup
100 g brun farin
2 tsk. paprika
1 fed hvidløg
Salt + peber

Sådan gør du:

Læg kødet i et lukket fad og placer den midt i ovnen ved 100 grader
Alt efter smag kan man krydre kødet inden man putter det i ovnen, man kan også nyde det naturel.
Der kommer rigeligt af andre smage.

Snit kål i meget tynde strimler, og riv gulerødderne groft.
Bland dressingen og vend derefter grøntsagerne i dressingen og lad
den trække i en halv time ved stuetemperatur.
Bag nogle lækre burgerboller

Snit noget sprød salat, agurk, alt efter hvad man har lyst til.

Servering:
Træk kødet fra hinanden med to gafler og server i hjemmebagte burgerboller med barbecuesauce, coleslaw og
frisk salat.

En iskold øl vil passe fint til!

Bon appetit!

Danske bøffers mere end 200 andelshavende landmænd

Gør sig hver dag umage så du kan få det bedste kød